Joel Linderoth

Hej, jag heter Joel Linderoth och är redaktör för BeerSweden – det innebär att jag är ansvarig för innehållet på sajten. Jag är dessutom projektledare för några av våra projekt, bland andra BeerSweden Beer Talks där vi arrangerar provningar och föreläsningar och BeerSweden Agency där vi tillhandahåller journalistik i ord och bild i alla möjliga ölrelaterade sammanhang. 

Joel Linderoth, redaktör för BeerSweden.

Joel Linderoth, redaktör för BeerSweden.

Jag har skrivit om den svenska mat- och dryckesvärlden sedan 2008 och har jobbat som journalist sedan 1998. Förutom att vara redaktör för BeerSweden så jobbar jag som frilansande skribent och projektledare och jobbar/har jobbat för ett stort antal av Sveriges mediaredaktioner. Dessutom så bloggar jag om öl på mat- och dryckessajten Mitt kök där jag också är webbredaktör.

Ölintresset är starkt och väldigt brett – det är inte bara smak, färg och känsla som får mig att intressera mig för ölvärlden utan även utseende på flaskor, etiketter, regelverk och trender. Jag gillar alla ölstilar! Eller nästan alla….

Kontakta mig på joel@beersweden.se – jag har ett synnerligen utvecklat mejlbeteende och kommer definitivt att svara dig – vad du än skriver.

Allt gott!

/joel