BeerSweden Agency

Behöver ni hjälp med er bevakning av den snabbt växande ölbranschen? Spännande reportage, intressanta listmaterial och öl- och matmatchningar eller ölstilarnas ABC? Ölskolor? Resereportage? Porträtt på spännande bryggare?

Vi kan hjälpa er. Vi kan producera i stort sett allt inom öljournalistik; korta notiser, nyhetslistor och reseguider, recept, reportage, trendspaningar och kuriosa. För tidning, webb, tv och radio och vi gör det läsvärt, tittarvänligt, trovärdigt och snabbt – med fullt fokus på just dina behov. En enstaka artikel eller flera – för kortare eller längre tid.

BeerSweden Agency och vårt nätverk bevakar den svenska och internationella ölbranschen varje dag året runt och har koll på nästan allt ölrelaterat. Vi har ett väldigt starkt nätverk av journalister, fotografer och redaktörer och vi kan öl och vi vet hur man presenterar det redaktionellt.

I vårt nätverk har vi kompetenser som gör att vi kan erbjuda nästan allt inom modern öljournalistik. Från Sverige och världen. Nätverkets bredd gör att vi kan leverera ölrelaterat material snabbt, initierat och populärt. Om nästan vad som helst…. Vi kan stå för allt – text, bild och paketering – eller bara en del – allt beroende på vad ni behöver. Till print eller webb, magasin eller radio – ja, till och med tv.

Låter det intressant?  

Med ett samarbete med oss har ni möjlighet att vara uppdaterade på ölfronten och bli mer intressanta både för den växande öl-läsekretsen och annonsörerna.

Vi kan hjälpa till med det.

Vänligen,

Joel Linderoth, redaktör och projektledare BeerSweden Agency
joel@beersweden.se

0046705412815