Brewers Beer Bar i Göteborg

| mars 4, 2014
Det händer mycket på ölbarsfronten i Göteborg just nu. Utöver att Brewdog Bar öppnar hak i Göteborg blev en ny spännande satsning officiell idag; Brewers Beer Bar.

Brewers Bar

Den nya ölbaren öppnas av personer bakom All In Brewing och Dugges Ale- och Porterbryggeri. När öppningen sker är inte klart än men arbetet kan följas på deras Facebooksida. Brewers Beer Bar kommer att öppnas i restaurang Stearins gamla lokaler på Tredje Långgatan 8. Tanken med Brewers Beer Bar är att ha 14 kranar med hantverksmässigt tillverkad öl från bryggerier runt om i världen, dock med ett särskilt fokus på lokalproducerad öl från Göteborgsregionen.Det kommer även finnas ett levande utbud av flasköl samt att man kommer syssla med egen import och regelbundna tap takeovers av bryggerier från runt om i världen.Köket centreras kring hantverksmässig surdegspizza samt fokus på modernt bistrokäk. Brewers Beer Bar säger att köket kommer att drivas efter ledorden; “ekologiskt, lokalt, kvalitet, grönt och jäkligt gott!”

Bakom Brewers Beer Bar står ett gäng personer med stor erfarenhet från såväl restaurang- som bryggeribranschen; Pelle Frost (All In Brewing – tidigare Ölrepubliken och The Rover), Mikael Dugge Engström (Dugges Ale- och Porterbryggeri), Shayne Lee Brits (tidigare Restaurang Stearin), Andreas Görts & Victor Dahlberg (All In Brewing) samt Bo Bourghardt.

Spännande säger vi på BeerSweden! Lycka till och kör hårt.

/Fredrik Berggren

Tags:

Category: Senaste Nytt

Comments are closed.