Oppigårds tap take over på Bishops Arms i Gamla stan

| november 10, 2013

Det går ju inte att gå på allt men det går att gå på lite? Bara nu i helgen var det flera fantastiska ölevent runt om i Sverige, bland annat gästade Brekeriet och Malmö brygghus Brewdog Bar i ett gästspel som verkar ha varit en klassiker! Synd att det inte hanns med.

På tisdag har man chansen igen – och denna gång med ett av Sveriges äldsta nya ölbryggerier, Oppigårds. Bryggeriet behöver så klart ingen presentation men omständigheterna är att Björn Falkeström kommer till Bishops Arms i Gamla stan och berättar om sina öl. Och har man inte lyssnat till Falkeström tidigare så är det klart värt att ta chansen – kunnigt, underhållande och faktabaserat får man en bra grund för bryggeriets öläventyr.

Och så har man chansen att dricka många av ölen på fat, inte ovanligt men inte desto mindre bra. En öl smakar alltid bättre när man hört bryggaren berätta om intentionerna – så är det bara!

Och det är ju inte för inte som Oppigårds blev bästa bryggeri på höstens Stockholm Beer & Whisky Festival….

Text: Joel Linderoth

 

 

Tags: , ,

Category: Senaste Nytt

Comments are closed.