Mikkeller och Mathias Dahlgren har en meny ihop

| november 10, 2013

Att bryggeriet Mikkeller har högtflygande planer vet vi och att de lyckas med dem allt som oftast vet vi också. Här är nästa plan och den är väldigt spännande. Mikkeller gästspelar nämligen hos svenske krögaren Mathias Dahlgren. Nu är ju Dahlgren inte vem som helst, med en vinst i kock-VM 2007 och innehavare av inte mindre än 3 stjärnor i  Guide Michelin (på två krogar men ändå!) så är det en stjärnkrögare på riktigt.

Mikkeller och Dahlgren kommer att kombinera 5 öl med 5 speciellt framtagna rätter och maten kommer serveras på Matbaren, den “enklare” av de två krogar som Dahlgren driver. Två sittningar är det och datumet är den 3 december. 

Frågan är om Dahlgren och Mikkel Borg Bjergsö kommer att ha tid att brygga en öl också? Mathias Dahlgren är ju involverad i flera öl tillsammans med St Eriks och Jessica Heidrich och det vore ju fantastiskt intressant om det även hanns med att brygga en samarbetsöl också. Mikkel med team var ju tidigare i år på Fäviken och bjöd på mat- och öl-kombinationer och då blev det läge för att brygga. Kanske även nu?

Biljetter bokas hos Mathias Dahlgrens krog.

Tags: , , ,

Category: Senaste Nytt

Comments are closed.