Två dagar kvar till All In Beer Fest

| oktober 30, 2013
AllInBeerFest
Om två dagar smäller All In Beer Fest i Göteborg – en liten, exklusiv och nischad ölfestival som initierats av All In Brewing. Det lär bli ett intressant event med väl utvalda bryggerier, öl som är unika för festivalen och möjlighet att surra med bryggarna. Biljetterna sålde slut, lokal byttes och extra biljetter släpptes så det finns fortfarande chans för den som vill besöka ölhuvudstaden Göteborg i helgen. Vi ställde några frågor till Victor Dahlberg, arrangör och en av bryggarna på All In Brewing.
Vad skulle ni säga skiljer All In Beer Fest från andra ölfestivaler och hur har ni tänkt ni bjudit in bryggerier?


-All In Beer Fest började som ett litet projekt där vi ville lyfta fram de minsta ölproducenterna i Sverige – både sådana som vi samarbetat med och andra som vi själva tycker om. En liten nördigare mässa med det bästa från de minsta. Men med tiden växte allting och vi insåg att vi hade möjlighet att skapa en festival där vi kunde bjuda in flera av våra favoritproducenter både från Sverige och utomlands. Alltså en något större fast ändå en liten nördig mässa där bryggerierna skulle kunna visa upp nya/roliga/extrema och riktigt jäkla goda öl.

På All In Beer Fest kommer bryggarna inte själva att stå och hälla öl bakom kranarna utan vi har valt att ha personal som sköter detta för att istället ge bryggarna största möjlighet att mingla och prata med festivalbesökarna.


Jag har förstått att en del öl kommer premiärserveras på festivalen, kan ni ge några förhandstips om vad man absolut inte bör missa?


-Flera av de svenska bryggerierna kommer att ha premiär för nya öl på festivalen – däribland Malmö Brygghus, Brekeriet, Sad Robot, Stigbergets Bryggeri och några därtill. Vissa bryggerier har även bryggt unika öl som enbart kommer att finnas på All In Beer Fest 2013 – däribland CAP, Electric Nurse och givetvis även All In Brewing. Även från de utländska bryggerierna kommer det att komma en hel del öl som aldrig tidigare har funnits i Sverige, bland annat en gruit ale som Toccalmatto har bryggt tillsammans med Buxton. Det kommer att bli en skön blandning av alla tänkbara ölstilar!

Och vad kan vi vänta oss för olika öl från All in Brewing?


-Vi har givetvis en del ess i skjortärmen. Vi kommer att ha release för tre helt nya samarbetsöl. Dessutom kommer vi att servera två unika festivalöl (ett per dag) och vi kommer att köra olika Randallversioner på två av våra öl per dag.


För dem som missar All In Beer Fest i år, kommer den tillbaka nästa år?-Vår förhoppning är att kunna köra All In Beer Fest även nästa år och att då låta festivalen växa ytterligare!

All In Beer Fest – fredag 1/11

Facebooksida finns HÄR och biljett kan köpas HÄR

All In Beer Fest – lördag 2/11

Facebooksida finns HÄR och biljett kan köpas HÄR

 

All In Brewing på Facebook

/Fredrik Berggren

 

Tags: , , , , , , ,

Category: 5 frågor, Senaste Nytt

Comments are closed.