Carnegie-vertikal-läge på Monks

| oktober 25, 2013

Att följa hur en öl utvecklas genom åren är intressant. Men det är inte alltid det lättaste att låta ölen ligga i fred och det är inte alltid så att man har plats får flera årgångar av öl hemma. Tur då att krogar med stort ölintresse och stor plats finns. Som Monks i Stockholm till exempel, det lilla krogimperiet som finns på många ställen runt om i centrala Stockholm.

För den som är intresserad av porter i allmänhet och Carnegies porter i synnerhet så är den 6 november en dag att se fram emot. Då kan man nämligen smaka på Carnegie porter i årgångarna 2000 till 2009 – ett utmärkt tillfälle att smaka på öl som lagras och utvecklas genom åren. Smakprovningen öppnar klockan 17 och det är på Monks i Gamla stan som det händer.

Carnegiefest på Monks

Carnegiefest på Monks

Tags: , ,

Category: Senaste Nytt

Comments are closed.