All in beer fest flyttar till större lokal

| oktober 24, 2013

Göteborgska hantverksölsatstningen All in beer fest flyttar evenemanget och släpper fler biljetter. Den lilla, nya festivalen har sedan länge sålt slut på biljetterna men idag meddelade Pelle Frost, som ligger bakom satsningen, att man kan ta in ytterligare 100 personer på fredagen och 100 personer på lördagen – kalasläge för ölintresserade att hänga på!

Den nya lokalen blir i Quality Hotell 11 och det kommer inte finnas några biljetter att köpa vid dörren:

“Vi kommer endast sälja biljetter på internet så att du som köpt biljett kan känna dig trygg med att få komma in utan att behöva komma tidigt. Tänk på att komma minst 1 timma före eventet stänger så är du garanterad inträde! Det kommer alltså INTE att finnas biljetter att köpa på plats. Detta för att det ska bli så smidigt och bra som möjligt för våra gäster vid ankomst!”

All in beer fest anordnas den 1 och 2 november och ska du vara med så är det bäst att agera nu.

Tags: , ,

Category: Senaste Nytt

Comments are closed.