Boulevard-middag hos älgen

| september 28, 2013

Sedan amerikanska Boulevard brewing äntrade den svenska marknaden förra året så har deras Tank 7 Farmhouse ale blivit en av mina absoluta favoriter. En riktigt fin öl som leder vägen för många ölälskare!

Boulevards popularitet stiger mer och mer och den lär stiga ytterligare efter den pågående Stockholm Beer & Whisky Festival, inte minst för att man kan njuta av både öl och bryggarhistorier på krogen the Flying Elk på onsdag den 2 oktober. Då kommer Boulevard med sina öl och bryggmästare och låter ölen samspela med en specialkomponerad meny från den flygande älgen. Flying Elk är kända för sin innovativa och moderna tolkning av det brittiska pubköket och det lär bli en minnesvärd afton. Datumet är alltså andra oktober – ring direkt till the Flying Elk för mer information.

Samma kväll kan man, om man vill, njuta av danska Xbeeriment istället. Danskarna, som bland annat bryggt Bretty Boop med Brekeriet, är på besök hos Bishops Arms på Folkungagatan – ring direkt dit om du vill veta mer!

Det händer grejer! Hela tiden!

Text: Joel Linderoth

Tags: , , ,

Category: Krog & Bar, Öl & Mat, Senaste Nytt

Comments are closed.