Lyssna på lång intervju med Omnipollo

| augusti 26, 2013
Omnipollo, foto taget från bloggen Beer with us.

Omnipollo, foto taget från bloggen Beer with us.

Just det där har killarna bakom bloggen Beer with us gjort. Lagt upp en lång intervju på bloggen alltså. Intervjun är uppdelad i tre delar och är ett (i varje fall första delen som jag lyssnat till) ett böljande, intressant och underhållande samtal med Omnipollos två aktörer – Henok Fentie och Karl Grandin. Just det, männen som har Sveriges (och andra delar av världens) ögon på sig i varje litet ölsteg de tar.

På måndag kommer deras Leon på Systembolaget och på fredag förevisar de sina senaste alster på Bishops Arms i Gamla stan och vad gör de inte – de är överallt! Och de är bra!

– Henok Fentie säger att han ogillar ordet “balans” när det gäller öl. Karl Grandin pratar om att allt gått så snabbt. Vi tar också upp ämnen som stjärnstatus och synen på öl från andra svenska bryggerier, och frågar om strategier och framtidsplaner, berättar Fredrik Diits Vikström som är en av två skapare av bloggen Beer with us.

Beer with us är för övrigt en blogg som du ska följa, det händer mycket spännande där, och det är inte omöjligt att det kommer fler bandade intervjuer framöver. Tack för det säger vi!

Här är intervjun med Henok Fentie och Karl Grandin – del 1. 

Här är intervjun med Henok Fentie och Karl Grandin – del 2.

Text: Joel Linderoth
Foto: Beer with us

 

Tags: , , , ,

Category: Senaste Nytt

Comments are closed.