Exklusiv ölmässa i Göteborg – All in beer fest 2013

| augusti 1, 2013

Ikväll utannonserade Göteborgsbryggeriet All In Brewing att de håller en exklusiv ölfest i Göteborg den 1-2 November. Enbart 200 platser per dag kommer att säljas så det gäller att vara snabb, biljetterna lär gissningsvis ta slut fort.

fest_poster

ALL IN BREWING bjuder alltså till en ölfest med bryggarvänner både från den lokala och internationella bryggeriscenen. Vid denna fest tillägnad småbryggd kvalitetsöl kommer bryggare från bland annat Birrificio Toccalmatto (Italien), The Kernel (Storbritannien), Stronzo (Danmark), Croocked Moon (Danmark), Lervig Aktiebryggeri (Norge), Brekeriet (Sverige) och All In Brewing.

Mässan kommer att hållas i Göteborg den 1:e till 2:e november 2013 på Restaurang Runegård & Hvit i Frihamnen. Det blir en liten intim mässa med 200 platser per dag som erbjuder en möjlighet att mingla med bryggare och utställare. Uppskattningsvis kommer det att finnas cirka 35 kranar och ett gäng flaskor på plats. Biljetten kostar 450 kronor per dag och då ingår mässölglass och 4 st Ölbiljetter.

”Tanken är att göra en mässa med mycket smaker. Det är inte främst de alldagliga produkterna från de besökande utställarna som kommer att finnas representerade på denna mässa utan det är snarare specialbrygder som kommer att visas upp” säger Pelle Frost, en av grundarna på All In Brewing.

Förutom delikata och unika brygder kommer det även att bjudas på workshops med ambitiösa hembryggare som kommer att dela med sig av sina kunskaper om att göra bra öl i mindre amatöranläggningar.

”Vi ser att det finns ett starkt och växande intresse i att brygga öl hemma, därför har vi valt att försöka ta det här ett steg längre och visa vad som faktiskt går att göra i en hemmamiljö” säger”Andreas Görts, grundare och bryggare på All In Brewing.

”Vi vill göra den här mässan för att se hur stort intresse det egentligen finns för den här typen av riktigt nördiga ölevent i Göteborg” fortsätter Victor Dahlberg, grundare och bryggare på All In Brewing.

”Vi tror att den här typen av fokus kan vara något som saknas och att det kommer att ge alla som är på plats något alldeles extra. Något som inte har erbjudits tidigare. Ingen har riktigt vågat att gå ALL IN när det gäller en sådan här sak…” avslutar Pelle Frost.

För mer information: http://event.allinbrewing.com

Biljetter fredag 1 November: http://www.eventbrite.com/event/7409627395/fredag

Biljetter lördag 2 November: http://www.eventbrite.com/event/7502609507/lordag

Tags: ,

Category: Senaste Nytt