Dogfish Head ämne för ny sitcom

| augusti 27, 2013

Visst längtar du efter en riktigt rolig tv-serie som utspelar sig i bryggerimiljö? Som med bra dialog, snygga miljöer och spännande handling visar vad hantverksöl handlar om egentligen? Faktum är att en komedi om hantverksöl är på väg att bli verklighet i USA. 

Sam seems pleased with the results!

Sam seems pleased with the results!

Tanken är nämligen att göra en sitcom av storyn om bryggeriet Dogfish Head och dess grundare Sam Calagione. Enligt Today.com har mediaföretaget Fox köpt den exklusiva rätten till serien och ett pilotprogram är under produktion.

Enligt Today.com har Sam Calagione och hans fru blivit väldigt involverade i projektet och de ser fram emot arbetet:

Calagione says the heart of the show will be the unique dynamic of living and working with the person you love, though the plots might revolve around dealings with other brewers, attending festivals or other aspects of the beer business.

Mannen bakom idén, Ken Marino, är en av Sam Calagiones vänner och har jobbat med många tv-serier av liknande karaktär i USA. Han säger också att han inte vill sia om huruvida projektet kommer genomföras men säger att om det inte går som han och Dogfish Head vill så får de försöka muta de som bestämmer med öl från bryggeriet. Med tanke på det så är det inte helt omöjligt att vi kommer se en sitcom – vem kan säga nej till ölen från Dogfish Head?

Text: Joel Linderoth
Foto: Darren Packman

Tags: , , , ,

Category: Senaste Nytt

Comments are closed.