Copenhagen Beer Celebration i bilder

| maj 5, 2013

Copenhagen Beer Celebration – hur var det? Jo, det var bra. Väldigt bra till och med. Att en festival låter ölen och bryggerierna så tydligt stå i förgrunden är fantastiskt – och att ölen inte var den vanliga uppställningen är fantastiskt och att besökarna är genuint intresserade av öl är fantastiskt och…. ja, det är en fantastisk festival helt enkelt. Eller festival, det är en hyllning helt enkelt. Några bilder kan inte göra den rättvisa men kanske kan några bilder väcka lite minnen från er som var där och lite lust till er som inte var där. Ni kommer vara där nästa år….. det är nästan en order.

Text: Joel Linderoth
Foto: Joel Linderoth

Tags: , ,

Category: Photo Gallery

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Copenhagen Beer Celebration : BeerSweden | oktober 23, 2013