Brewdog bar i Stockholm öppnar

| maj 22, 2013
Hello, My Name Is Ingrid från Brewdog.

Hello, My Name Is Ingrid från Brewdog.

Det är idag det händer! Äntligen! Brewdog bar i Stockholm öppnar efter en lång väntan och många kommer komma dit och kolla in nytillskottet på den stockholmska kroghimlen.

Sällan har en ölbar emotsetts med en sådan förväntan och sedan Magnus Svensson och bröderna Haffo berättade om planerna så har lokalletande, lokalbyggande och tillståndsgivande följts av fler och fler ölintresserade. När jag intervjuade Magnus Svensson för några månader sedan så svarade han så här om vad vi som gäster kan förvänta sig.

– Våra gäster kan förvänta sig makalös öl till konkurrenskraftiga priser, både standardöl och specialöl från BrewDog och andra bryggerier kommer att kopplas på i rasande takt. Dessutom vill vi ha en god stämning bland vänner i den industriellt inredda lokalen och om du känner att magen kurrar lite så ska vi se till att du får något riktigt smarrigt att stilla hungern med, antingen genom barkäk på nedervåningen eller i vår matsal på övervåningen.

Och det verkar som om drömmarna infrias, på den inofficiella invigningen för några veckor sedan var det många som rapporterade om snygg lokal i sann Brewdog-andra, imponerande utbud av hantverksöl och ett bra läge på Kungsholmen och dessutom väldigt nära Vasastan.

Det här kommer bli bra! Och spännande! Du kan läsa intervjun med Magnus Svensson här och höra om hans passion för hantverksöl och vart den lett honom. Och på tal om ölutbud, på Brewdog bar kommer du ikväll bland annat hitta Brekeriets Cassis – den lätt mytomspunna ölen som ALLA vill dricka. Och ja, det lär finnas en del andra öl värda att smaka också….Som Hello, My Name Is Ingrid till exempel….

Text: Joel Linderoth
Foto: Darren Packman

Tags: , ,

Category: Krog & Bar, Senaste Nytt

Comments are closed.