Copenhagen Beer Celebration – ölfest hela veckan

| april 30, 2013
CBC 2013.

CBC 2013.

På fredag slår den till – Copenhagen Beer Celabration i Köpenhamn! Och det är nästa så man kan ta på stämningen när man läser bloggar, twitterinlägg och Instagram-bilder från alla möjliga och omöjliga håll – det kommer att bli en ölfest utan dess like.

Om man verkligen vill förbereda sig och kolla vilka öl som kommer att serveras var så finns nu (i stort sett) alla öl tillgängliga på listor lite här och var. Beerticker.dk har gjort en väldigt pedagogisk lista som uppdateras allt eftersom (Mikkel Borg Bjergsö kommenterade just på Beertickers FB-sida att korrigeringar är på väg…..) och Copenhagen Beer Celebration själva har också en lista – mycket snyggare men kanske lite mer svårhanterlig.

Men inte nog med det, det anordnas en hel del ölrelaterade festligheter även utanför festivalen och de börjar redan idag med en surölsdag hos Mikkeller & friends – 20 suröl på fat från Boon, Girardin, Cantillon, Mikkeller och många andra. Sedan fortsätter det med härliga ölgalenskaper fram till och med söndag då Mikkeller Bar firar tre år och ställer till med stor gatufest.

Ja, det är svåra val att ta (!) men vilket val man än väljer så lär det bli bra! Ses vi i Köpenhamn? Jag hoppas det!

Text: Joel Linderoth

Tags: , , ,

Category: Senaste Nytt

Comments are closed.