Brewdog håller provning på Ugglan

| april 29, 2013
Ugglans Brewdogsortiment.

Ugglans Brewdogsortiment.

När Brewdog är i stan kan allt hända! Ja, lite så känns det med tanke på den fiktiva begravningsakt som genomfördes i lördags. Det var nog en del lördagsflanörer som höjde på ögonbrynen när begravningståget svartklätt vandrade genom Vasaparken och kanske ännu fler som höjde på ögonbrynen när de såg vad som begrovs – den stora starken. Saknad av få….

Begravningståget var en del av smyginvigningen av Brewdog bar på Kungsholmen i Stockholm – en invigning som hölls för de som äger aktier i Brewdogs ägarprogram.

Men det tar inte slut där. För några av Brewdoggarna är kvar i stan och kommer att hålla en Brewdog-provning på krogen Ugglan Boule & bar på Södermalm i Stockholm. En provning som uppkom på ett lite udda sätt. Ugglan har bland annat har en bar som bara har Brewdog-öl och i fredags kväll fick den besök av några speciella gäster.

– I fredags damp det helt oannonserat ner ett gäng skottar. De hängde i Brewdogbaren och var allmänt trevliga och frågade en massa om Brewdog, vad som rekommenderades och så vidare. Efter några omgångar berättade de att de var från Brewdog och att de ville kolla in vår bar, berättar Ola Lax som äger Ugglan på Södermalm.

Hur kändes det?

– Det var jättekul! De trivdes bra och gillade verkligen stället och frågade om de ficka komma och gästspela. Rätt så ödmjukt måste man ju säga. Så vi kör en provning under deras ledning nu på torsdag, berättar Ola Lax.

Provningen kommer att hållas av Neil Scotley från Brewdog och vill du vara med gäller det att vara snabb, du bokar biljetter direkt på Ugglans hemsida.

Text: Joel Linderoth
Foto: Ugglan Boule och Bar

Tags: , ,

Category: 5 frågor, Senaste Nytt

Comments are closed.