Brewdog bar öppnar snart!

| april 17, 2013
Brewdog Punk IPA.

Brewdog Punk IPA.

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar tills Brewdog bar öppnar i Stockholm. Den riktiga, den sanna, den beryktade. Varianter på det skotska bryggeriets enorma framgångar kommer du läsa många gånger om de kommande åren och i sanning så är deras resa från det lilla till det stora en fantastisk resa i både öl, marknadsföring och innovation – de har verkligen gjort något som nog få trodde var möjligt.

Deras Punk IPA får här symbolisera det som Brewdog står för, utsökt smak, kaxig formgivning och ett tilltal som hämtar mycket av sin kraft i den kompromisslösa kraften som punkrörelsen en gång i tiden stod för. Det bästa av allt är att skottarnas uppfinningsrikedom inte verkar mattas – de fortsätter att utvecklas i varje steg de tar. Branschförändrare på många sätt. 

Punk IPA finns på 375 systembutiker – en tydlig signal om vad de har åstadkommit. Brewdog bar öppnar i Stockholm den 27 april, klockan 13-15 är det förbehållet Equity for punks-delägare, sedan även för andra. Efterlängtat är bara förnamnet!

Text: Joel Linderoth
Foto: Robert Helberg

Brewdog bar tas till Stockholm av Magnus Svensson – möt honom här
Skånska öl – goda som bara den

Tags: , , ,

Category: Krog & Bar, Photo Gallery

Comments are closed.