Blekinges första bryggeri i bilder

| mars 5, 2013

Fredagen den 1 mars var en stor dag. Inte bara för att lanseringen på Systembolaget var kvalitativ och bred, inte heller för att det var en fredag som inföll strax efter lönepåfyllning – nej, den var särskilt stor eftersom Blekinge för första gången på väldigt många år fick ett nytt bryggeri.

Robert Helberg, ölbloggare och fotograf och dessutom bördig från Karlshamn, där det nya bryggeriet Brygghus 19 ligger, åkte dit och förevigade denna symboliska dag. Och här är en del av resultatet – födelsen av ett nytt bryggeri!

Foto: Robert Helberg

Tags: , , ,

Category: Photo Gallery, Senaste Nytt

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Roger Svensson skriver:

    Ska verkligen bli kul att få smaka deras öl. Tack för de fina bilderna.