Marianne Wallberg köper Nackamässan

| februari 25, 2013

Om du funderade på var Stockholm Beer & Whisky Festival kommer att husera i framtiden så kan du sluta fundera nu. Svaret är nämligen – på Nackamässan! 

Marianne Wallberg på Stockholm Beer.

Marianne Wallberg på Stockholm Beer.

Nu kommer det så klart inte som en överraskning men trots de senaste årens diskussioner om långa väntetider vid insläpp och till viss del lite knepiga lokaler så är det tydligt att SBWF stannar kvar – mässgeneralen Marianne Wallberg har nämligen köpt hela mässan.

Till Alltomwhisky.se säger Marianne Wallberg att hon vill skapa en mässanläggning som har hög kvalitet men med lite knorr – en mässanläggning som har det lilla extra.

I och med de nya ägarna, Wallberg köper mässan tillsammans med andra intressenter, så blir det också ett annat utbud bland mässorna, förutom Stockholm Beer & Whisky Festival så kommer man bland annat även anordna en mässa tillägnad julen som kommer innehålla julöl från när och fjärran.

– Vi kommer att ha flera olika mässor, säger Marianne Wallberg till Alltomwhisky.se. Men visst blir det betoning på mat, dryck och livsnjutning, det är framförallt den branschen jag kan, fortsätter hon.

De största förändringarna kommer att märkas under 2014, då bland annat Taste Experience kommer att vara en egen mässa som ligger strax före det årets Stockholm Beer & Whisky Festival.

Stockholm Beer & Whisky Festival 2013 anordnas den 26-28 september respektive 3-5 oktober.

Text: Joel Linderoth
Foto: Stockholm Öl & Vin AB/Örs Gubas.
Källa: Alltomwhisky.se

Tags: , , ,

Category: Senaste Nytt

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. bark skriver:

    Fanns det inte en jölölsmässa där någon gång i slutet av nittiotalet?

  2. BeerSwedenJoel skriver:

    Det vet du bättre än jag Bark! /Joel